Home    Werkwijze    Optimalisatie    Over Wux    Ons werk    Sienn    Contact

Werkwijze van wux

1 Ontwerp en strategie

Wux wil weten hoe de klant denkt, wat de klant doet en wat de persoonlijke wensen zijn. Het ontwerp van de website is gebaseerd op een vooronderzoek waarin we verder kijken dan de oorspronkelijke opdracht. Wux gaat voor de klant op zoek naar online mogelijkheden, brengt de concurrentie in kaart en onderzoekt het zoekgedrag van potentiële klanten. Wij willen dat het bedrijf en de bezoekers elkaar zo efficiënt mogelijk weten te vinden.

2 Vormgeving op basis van doelgroep

De wensen van de klant worden gecombineerd met de expertise van Wux om tot digitale successen te komen. Wux beweegt mee met de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet en design. In overleg met de klant gaan we voor de beste optie. We willen een huisstijl voor de website creëren waarbij zowel de klant als de doelgroep zich prettig voelt. De vormgeving moet volledig aansluiten op het doel van de website.   

3 Bouw website

Het ontwerp en de vormgeving vormen de basis voor de bouw van de website. Het team van Wux gaat voor de klant aan de slag om alle ideeën en wensen om te zetten in een persoonlijke website die volledig aansluit op de doelgroep. Het gebruiksgemak van klant en bezoeker staat centraal. We bieden de klant een website aan waarbij vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid belangrijke pijlers zijn.

4 Zoekmachineoptimalisatie

Wux wil dat de juiste mensen uw website bezoeken. Als de website online staat, is het van belang dat de website goed vindbaar is voor de doelgroep. Wux zorgt ervoor dat u gevonden wordt via zoekmachines. We richten ons naast bezoekersaantallen ook op de doeltreffendheid van een website. De mensen die de website bezoeken moeten u wat kunnen opleveren. 

5 Online ondernemen

Wux is uw partner in online ondernemen. Als de website online staat, is het proces nog niet afgelopen. Wux biedt de klant een uitgebreide ondersteuning in het up- to-date houden van de website en het uitbereiden van uw zakelijke netwerk. Aan de hand van een gratis aangeboden cursus kan de klant eenvoudig zelf aanpassingen doorvoeren. Bovendien blijft Wux in contact met de klant om statistieken, resultaten en eventuele suggesties te bespreken. We blijven voor u meedenken.