Home    Werkwijze    Optimalisatie    Over Wux    Ons werk    Sienn    Contact

Optimalisatie van uw website

Het is belangrijk dat uw website gevonden wordt door potentiële klanten. Wux maakt u vindbaar door middel van een zoekmachineoptimalisatie. Een juiste zoekmachineoptimalisatie levert u positief resultaat op. 

Doelgerichtheid

Google is een veelgebruikte zoekmachine. Wux is gespecialiseerd in het vindbaar maken van uw website via Google. We onderzoeken welke zoektermen voor uw aangeboden producten/diensten populair en relevant zijn en koppelen deze zoektermen vervolgens aan uw website. Door speciale technieken kunnen wij uw website ook goed voor de dag laten komen in een specifieke regio. Wux past zich aan op de doelgroep die u voor ogen heeft. Naast Google zijn ook social media als Facebook, Twitter en LinkedIn belangrijke ingangspoorten voor een website.   

Doeltreffendheid

Met de zoekmachineoptimalisatie zorgen we dat bezoekers uw website vinden. Wux gaat echter nog een stap verder. Door te analyseren welke handelingen bezoekers op de website verrichten, kunnen we de doeltreffendheid van de website verbeteren. Met andere woorden, door het gedrag van bezoekers te volgen, kunnen we vaststellen of de website daadwerkelijk naar de behoeften van de doelgroep is. Wux houdt onder andere bij hoeveel mensen de website bezoeken, welke pagina's goed/slecht presteren en het percentage unieke en terugkerende bezoekers. We werken onder het motto 'meten is weten'. 

Conversie

Via online marketingtools proberen we klanten zo goed mogelijk te voorzien in hun behoeften, waardoor ze sneller converteren. Voor websites waar producten of diensten worden aangeboden meten we de doeltreffendheid van de website middels het conversieratio. Het conversieratio is het aantal verkopen per honderd bezoekers. Als uw website hoge bezoekersaantallen heeft maar weinig verkoopt, verdient dit punt extra aandacht. In dat geval is het conversieratio te laag. Wux houdt zich bezig met het verbeteren van conversieratio's door websites zo doeltreffend mogelijk op te stellen.