Bel ons op 0486 - 764 000 of mail naar support@wux.nl

Een succesvolle webshop

Verkoop jij producten of diensten online? Daar komt het nodige bij kijken. Een webshop neem je niet zomaar. Met onze ervaring ontwerpt Wux een webshops die is aangepast aan jouw bedrijfsproces. Een verlengstuk van je onderneming dat zorgt voor conversie verhoging. Zo doe je goede zaken!

Kom in contact Lees meer

Hoe gaan we te werk?

1. Advies

In ons eerste gesprek ontdekken we hoe we jouw onderneming het beste kunnen helpen en wordt helder welke oplossing het beste past bij jullie product of dienst, situatie en wens. Op basis hiervan maken we een plan van aanpak

2. Development

Een goede webshop wordt gebouwd rond een softwareplatform dat bij jouw onderneming past. Daarbij helpen we je met het ‘vullen’ ervan. Natuurlijk moet een webshop allereerst functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Maar Wux denkt aan veel meer, zoals goed beeldmateriaal en de juiste uitstraling. 

We willen verder dat ook service en aftersales goed geregeld zijn. Eigenlijk lijkt een webshop veel op een gewone winkel

3. Maatwerk

De meeste webshops vragen deels om maatwerk. Denk aan een koppeling met een kassa of voorraadsysteem. Of aan bepaalde ‘regels’ die anders zijn dan standaard. Wij denken met je mee en zorgen voor de beste oplossing.

4. Optimalisatie

Een webshop is nooit klaar. Jouw bedrijfsvoering en markt zijn continu in beweging en een webshop kan altijd verbeterd worden. Welke verbeteringen zijn het meest effectief en leveren het hoogste rendement op? Wij zoeken het samen met je uit. 

We doen daarnaast conversieoptimalisatie, zoekmachine-optimalisatie en kunnen ook meehelpen om adverteren zo effectief mogelijk te maken.

Meerdere mogelijkheden

Wij bouwen je webshop zo dat alles aanpasbaar is. Van de kleuren tot de menu items. Jij zit zelf aan de knoppen! Wanneer je vragen hebt kunnen wij je hier altijd mee helpen. Niets is ons te gek!

Kom in contact

Aanstekelijk

Sinds onze start hebben wij aanstekelijke dingen mogen doen voor onze relaties. We hebben er enkele voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

logo happyonwab
logo recruition
logo wijzagen
logo opladers
logo interzorg
logo vangerwen
logo myllesweerd
logo huro-autos
logo growfeeder
logo melktandenbewaardoosje
vanlanen
logo happyonwab
logo recruition
logo wijzagen
logo opladers
logo interzorg
logo vangerwen

Vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op