Bel ons op 0486 - 764 000 of mail naar support@wux.nl

Webdesign

Het oog wil ook wat. Daarom staat een doordacht en evenwichtig ontwerp aan de basis van een goede website. Onderhuids passen onze ontwerpers altijd de nieuwste technieken toe. Zo werkt jouw website of applicatie altijd snel en is de vindbaarheid in alle zoekmachines hoog.

Kom in contact Lees meer

Hoe gaan we te werk?

1. Strategie

Waarom wil jij een website voor jouw bedrijf? Zijn er achterliggende beweegredenen? En waarmee kun jij jouw klant nou eigenlijk écht van dienst zijn? Wat zet je wel en niet op je website? Wij doorgronden jouw bedrijf uit en onderzoeken wat jouw klanten willen. Zo krijg jij de website die bij jou past. Wij bouwen niet zomaar websites.

2. Design

Een standaard website bestaat niet voor ons. Wij maken designs op maat waarover is nagedacht, op basis van jouw strategie en wat je wilt uitstralen. Zo sluit ook de vormgeving naadloos aan op jouw bedrijf.

3. Development

En dan: aan de slag! Het design toveren wij met een aantal eentjes en nullen om tot een fraaie en functionele website. We zorgen ervoor dat deze gebruiksvriendelijk is, waardoor jouw doelen gerealiseerd kunnen worden.

4. Zoekmachine optimalisatie en doorontwikkeling

Een website is nooit klaar. De wereld blijft veranderen en ook op online gebied gaan de (technische) ontwikkelingen snel. Stilstand is achteruitgang. Vooral aan vindbaarheid moet voortdurend gewerkt worden. 

We analyseren daarom jouw bezoekers, je ‘verkeer’ en de omgeving en blijven zo jouw online zichtbaarheid continu verbeteren.

Zelf aan de knoppen

Wij bouwen een website zo dat alles aanpasbaar is. Van de kleuren tot de menu items. Wijzigingen zijn gemakkelijk door te voeren. Wat ons betreft zit jij zelf aan de knoppen! Doe je het liever niet zelf? Dan zij wij er natuurlijk voor je.

Kom in contact

Aanstekelijk

Sinds onze start hebben wij aanstekelijke dingen mogen doen voor onze relaties. We hebben er enkele voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

logo happyonwab
logo recruition
logo wijzagen
logo opladers
logo interzorg
logo vangerwen
logo myllesweerd
logo huro-autos
logo growfeeder
logo melktandenbewaardoosje
vanlanen
logo happyonwab
logo recruition
logo wijzagen
logo opladers
logo interzorg
logo vangerwen

Vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op