Bel ons op 0486 - 764 000 of mail naar support@wux.nl

Verbeter jouw processen

Een webapplicatie is een programma dat via een webbrowser kan worden benaderd. Denk aan een mailapplicatie. Wux is gespecialiseerd in het ontwikkelen van deze maatwerk applicaties. Daarmee verbeteren wij jouw bedrijfsprocessen: je gaat efficiënter en plezieriger werken, waarmee je bovendien kosten kunt besparen.

Kom in contact Lees meer

Hoe gaan we te werk?

1. Design

Wij brengen eerst in kaart wat de applicatie moet ‘kunnen’. Vervolgens gaan we in overleg met de gebruikers bekijken hoe hun processen verbeterd kunnen worden. Mooie bijkomstigheid: nagenoeg altijd blijkt die verbeterruimte er te zijn! Op basis daarvan bepalen we de beste flow voor het gebruik.

2. Development

Met het desing bij de hand maken onze programmeurs jouw applicatie. Hoge gebruiksvriendelijkheid is daarbij onze standaard, niets minder. We doen dit op een Agile manier: we betrekken jou in de uitwerking en keuzes die gemaakt moeten worden. Uitgebreid testen is tijdens deze stap onmisbaar.

3. Doorontwikkeling

Een applicatie is meestal niet meteen af. Processen kunnen altijd opnieuw verbeterd worden en nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd. De meeste van onze opdrachtgevers kiezen voor een maandelijks ontwikkelbudget, waarmee Wux verbeteringen kan doorvoeren én nieuwe functionaliteiten toevoegen.

Zelf aan de knoppen

Wij bouwen een website zo dat alles aanpasbaar is. Van de kleuren tot de menu items. Jij zit zelf aan de knoppen! Wanneer je vragen hebt kunnen wij je hier altijd mee helpen. Niets is ons te gek!

Kom in contact

Aanstekelijk

Sinds onze start hebben wij aanstekelijke dingen mogen doen voor onze relaties. We hebben er enkele voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

logo happyonwab
logo recruition
logo wijzagen
logo opladers
logo interzorg
logo vangerwen
logo myllesweerd
logo huro-autos
logo growfeeder
logo melktandenbewaardoosje
vanlanen
logo happyonwab
logo recruition
logo wijzagen
logo opladers
logo interzorg
logo vangerwen

Vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op