Home    Werkwijze    Optimalisatie    Over Wux    Ons werk    Sienn    Contact

Wij hebben goed nieuws: Wux is samen gegaan met Sienn

In de afgelopen jaren zijn wij met Wux flink gegroeid. Daar zijn we heel blij mee en daar willen wij jou als klant graag voor bedanken!

Groter worden gaat echter vaak gepaard met groeistuipen. Zo was het niet altijd makkelijk om de organisatie van Wux mee te laten groeien met de toename van ons werk. Veel daarvan is prima aangepakt, maar niet alles liep altijd even vlekkeloos. En omdat wij jou maximaal willen bedienen, heeft Wux besloten een grote stap vooruit te zetten. Zo blijf je ook in de toekomst verzekerd van optimale ondersteuning.

Het complete Wux-team is over gegaan naar Sienn. Sienn is te vinden op bedrijvenpark De Grens in het Noord-Limburgse Heijen. Sienn bedient met websiteontwikkeling dezelfde mkb-doelgroep als Wux en heeft daarnaast slimme software-oplossingen voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen voor grotere bedrijven. Kijk maar eens op: https://www.sienn.com/nl/.

Wat verandert er? Wux wordt een aparte afdeling binnen Sienn en verder blijft eigenlijk alles hetzelfde. Met hetzelfde team blijven we doen wat we deden. Maar dan sneller en met nog meer kennis, ervaring en schaalbaarheid.

Wat zijn de voordelen? Vanuit Sienn krijgen we extra mankracht op support. Tijdens kantoortijden zijn we altijd bereikbaar. Korte vragen worden meteen opgepakt. Grote werkzaamheden worden netjes ingepland en teruggekoppeld. En daarnaast staan collega’s van Sienn klaar om mee te helpen met online marketing en andere vraagstukken.

Voor de toekomst blijven we met Wux binnen Sienn graag jullie partner in online ondernemen! Heb vragen, op- of aanmerkingen? Je mag me altijd bellen of e-mailen.

Met vriendelijke groet,

Bo Pennings

Wux / Sienn

Nieuwe contactgegevens

Door de overgang naar Sienn hebben wij nieuwe contactgegevens gekregen.

De nummers 06-21614377 en 0486-764000 vervallen. Deze dus graag uit je adressenboek verwijderen.

Hieronder een overzicht van onze nieuwe contactgegevens:

Telefoonnummer: 024 366 0 466

Support: support@sienn.com

 

Adresgegevens:
De Grens 35c
6598 DK Heijen
Nederland