Home    Werkwijze    Optimalisatie    Over Wux    Ons werk    Sienn    Contact

Wux is uw partner in online ondernemen

Wux is een relatief jong en flexibel internetbedrijf dat zich richt op de optimalisatie voor bedrijven op het internet. Wij bouwen niet zomaar websites, wij zijn uw partner in online ondernemen. Onze service en diensten gaan verder. Wij gaan samen met de klant een langdurig traject in waarin we voortdurend de website blijven verbeteren. Op deze manier wordt de marktpositie van uw bedrijf verbeterd. 

Een website op maat

Wij bouwen geen standaard websites, maar commerciële websites op maat. Wij hebben geen standaard sjablonen of een lijst met vaste opties maar gaan in gesprek met de klant en doen onderzoek naar de werkwijze, branche en doelgroep. Zo bepalen wij op welke manier het bedrijf zich als beste kan presenteren op internet.

Onze kracht

Onze klanten kiezen voor Wux door de snelle service en korte lijnen. Websites moeten up-to-date blijven. Als er iets aangepast moet worden dan mag dit geen weken duren. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie, waardoor onze websites beter resultaat voor uw bedrijf opleveren.    

Onze missie

Uw groei is onze missie. Wij richten ons op resultaat en versterken de positie van uw bedrijf op internet. 

Het team

Wux is in 2009 opgericht door Bo Pennings, de eigenaar en drijvende kracht achter het bedrijf. Zijn passie en doorzettingsvermogen vormen de basis voor de groei die Wux de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Inmiddels bestaat het team uit een projectmanager, een designer, twee back-end programmeurs, twee front-end developers en twee zoekmachinespecialisten die het team versterken. 

ECABO erkend leerbedrijfGOC erkend leerbedrijfMaatschappelijke inzet; erkend leerbedrijf

Naast de ontwikkeling van websites houd Wux zich bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Één van deze aspecten is ons opleidingscentrum voor studenten uit de ICT-branche. Wux is een ECABO en GOC erkend leerbedrijf. ECABO dekt de technische opleidingen achter de ontwikkeling van websites. De opleidingen van ROC de Leijgraaf hebben hier betrekking op. GOC omvat de creatieve opleidingen met betrekking tot websitevormgeving.