Home    Werkwijze    Optimalisatie    Over Wux    Ons werk    Sienn    Contact

WEBDESIGN BUREAU IN Mill

Het webdesign bureau Wux uit Mill is relatief flexibel en creatief internet bureau dat zich richt op de optimalisatie voor mkb bedrijven op het internet in de regio Mill en omgeving. Wux bouwt niet zomaar webdesigns. Nee, zij zijn uw partner in online ondernemen. De services en diensten gaan verder. Wij gaan samen met de klant een traject in waarin we de website blijven verbeteren. Op deze manier wordt de marktpositie van uw bedrijf verbeterd. 

EEN WEBDESIGN OP MAAT

Wux bouwt geen standaard webdesigns en websites, maar  websites op maat. Wij hebben geen standaard sjablonen of een vaste lijst met opties maar gaan met de klant in gesprek en doen onderzoek naar de werkwijze, branche en doelgroep. Zo bepalen wij op welke manier het bedrijf zich als beste kan presenteren op internet. Een webdesign op maat! 
Lees meer over de werkwijze van Wux »

De KRACHT van websites die wij ontwikkelen

Onze klanten kiezen voor Wux door de snelle service en korte lijnen. Websites moeten up-to-date blijven. Als er iets aangepast moet worden dan mag dit geen weken duren. Hiernaast zijn we gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, waardoor onze websites een beter resultaat voor uw bedrijf opleveren.
Lees meer over de zoekmachine optimalisatie mogelijkheden »

ONZE MISSIE

Uw groei is onze missie. Wij richten ons op resultaat en versterken de positie van uw bedrijf op internet. Wux is uw partner in online ondernemen. 

HET TEAM

Wux is in 2009 opgericht door Bo Pennings, de eigenaar en drijvende kracht achter het bedrijf. Zijn passie en doorzettingsvermogen vormen de basis voor de snelle groei die Wux de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Inmiddels bestaat het team uit een projectmanager, een designer, 2 back-end programmeurs, 2 front-end webdevelopers en 2 zoekmachine specialisten die het team versterken. Kortom; een webdesign bedrijf met alles voor een goede website ontwikkeling in huis!

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met Bo Pennings, via mail: bo@wux.nl of 0486-764 000.