Home    Werkwijze    Optimalisatie    Over Wux    Ons werk    Sienn    Contact

Eigen Websites

Hieronder een greep uit onze eigen projecten. Websites die wij sinds 2009 hebben opgezet om zoekmachine optimalisatie en technische truukjes te leren en testen. 

Dekbedovertrekken

Wux heeft een webshop ontwikkeld voor de niche-producten dekbedovertrekken. Dekbedovertrek shop online.nl is één van Nederlands grootste vergelijkingswebsites waarop je alle dekbedden van alle verschillende shops kunt vinden. Als je dus ooit opzoek bent naar een dekbed, dan weet je nu waar je moet zijn!

Vloerkleden webshop

Ook voor vloerkleden ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een vloerkleden shop waarop je online vloerkleden eenvoudig kunt vinden en bestellen. 

Recepten Vandaag

Recepten Vandaag is ons meest succesvolle eigen project. Recepten Vandaag is een online kookboek met duizenden recepten. Met dagelijks 7500 bezoekers is onze website voor vele de inspiratiebron van het avondeten. In de weken voor de kerst loopt deze website extra goed dankzij het ruime aanbod kerstrecepten.

Postcode Adresboek

Postcode Adresboek is een website waar om postcodes op te zoeken. Alle postcodes van Nederland zijn opgenomen. Dagelijks gebruiken 6000 mensen de website om een postcode te vertalen naar een plaatsnaam of visa versa. Dus mocht je ooit opzoek zijn naar postcodes, kijk dan op Postcode-Adresboek.nl

Alles Online Kopen

Alles Online Kopen is één van Nederlands grootste vergelijkingswebsites. Met de zoekfunctie kun je snel door meer dan 900 webshops en 12 miljoen producten zoeken. Hierdoor kun je makkelijk uitvinden welke webshops de producten die jij zoekt verkopen. Dus vanaf nu bij al je online aankopen eerst naar www.allesonlinekopen.nl.

Tassen Shop Online

Tassen Shop Online is onze oudste webshop. We begonnen hiermee als 'echte' webshop met eigen voorraad. Echter bleek het voor ons te moeilijk om de inkoop zelf te doen. We hebben de webshop omgebouwd tot een vergelijkingswebsite op affiliate basis. Nu hebben we het grootste assortiment tassen van nederland om eenvoudig te vergelijken. Maarliefst 200 webshops die tassen of koffers verkopenzijn aangelosten.

Jurken Shop Online

Jurken Shop Online is een vergelijkingswebsite gebasseerd op affiliates. Dat wil zeggen dat wij zelf geen jurken op voorraad hebben maar samenwerken met de groote webshops van Nederland. Wij filteren alle jurkjes uit de webshops van de kledingzaken en hebben deze samengevoegd op één website. Hierdoor kun je eenvoudig zoeken vinden vergelijken en kopen!

Meubel Mooi

Meubel Mooi is vergelijkingswebsite voor Meubels. Wilt u meubels online kopen? Dan moet u zeker even op die website kijken. In heel Nederland zijn er maar weinig websites met een vergelijkbaar grote collectie meubels. 

Vergelijkingswebsites

Naast bovenstaande projecten hebben we nog meer vergelijkingswebsites die zijn gebasseerd op affiliates. Wij bieden dus de producten van andere webshops aan zodat u eenvoudig kunt zoeken en vergelijken. We hebben o.a.:

  • Schoenen Shop is een vergelijkingswebsite voor schoenen.
  • Jassen Shop Online is de vergelijkingswebsite voor jassen.
  • Tuinhuis totaalmarkt is een vergelijkingwebshop voor tuinhuisjes.

Covered in Blue

COVERED IN BLUE is Bo's bedrijf met eigen websites. COVERED IN BLUE is een mediabureau dat websites publiceert op internet. We willen de samenleving helpen met onze concepten en het gebruik van internet gemakkelijker maken.